login Register forgot password or username?
Search:         
www.3sl.co.uk www.threesl.eu http://www.threesl.de 3SL Hungary http://www.threesl.nl http://www.threesl.co.kr http://www.threesl.cn http://www.threesl.ru http://www.threesl.pl www.threesl.com.br www.threesl.com
Cradle from 3SL, the complete Model Based Systems Engineering Toolsuite, specialising in requirements management, requirements capture, model based systems engineering and for systems engineering software, support and consultancy, the logical choice: Cradle from 3SL.

Követelménymenedzsment Cradle® szoftverrel

Mi a Cradle? Próbálja ki a Cradle-7 verzióját!

A Cradle-7 egy elismert Követelménykezelő-, követelménymenedzsment és rendszermérnöki eszköz, amely stabil és megbízható Követelmény Menedzsmentet biztosít.

Ha teljes körű, modell-alapú, létesítés- és fejlesztéstámogató eszközkészletre van szüksége, amely a projekt teljes életciklusában támogatja és az igényei szerint testre szabva kezeli a projektek követelményrendszerét, továbbá támogatja az elemzést, modellezi a tervezést és a rendszerfelépítést, illetve a megvalósítás során segíti az igazolást és az érvényesítést (V&V-t), a tesztelést és az átadás-átvételt, akkor válassza a 3SL Cradle szoftverét.

A 3SL (Structured Software Systems Ltd.) Cradle Követelménymenedzsment szoftvere és modell-alapú rendszerfejlesztési megközelítése nagymértékben javítja az érintettek és projekt résztvevők együttműködési képességét és a projektirányítást, ami költségmegtakarításban is mérhető eredményeket hoz. Érjen el Ön is drámai és kiemelkedő fejlődést Követelménykezelésben, a rendszerfejlesztési vagy bármely más komplex projektjében! !

Jól megérdemelt elégedettség a sikeres, határidőre és a költségvetésnek megfelelően elkészült projekt lezárásakor? Ez a megrendelő és a szállító együttes sikere! Hogyan tudná javítani a szállító képességét, növelni a megbízhatóságát, erősíteni jó hírnevét, mit tehet még a siker elérése érdekében? Mi ad biztonságot és mi az eredményes projekt záloga megrendelő számára?

 

Ez a Cradle, ami szállítja a megoldást és végigkíséri projektjeit a koncepciótól ... a megvalósításig.

3SL News Ticker:

   3SL  Evaluate Cradle-7 now!   3SL  April Newsletter out now!   3SL  Follow us on Twitter  3SL  Follow us on Blogger  3SL                                                       

 

Kezdje itt :

Üdvözöljük! Javasoljuk, hogy az alábbi sorrendben böngéssze át oldalunkat!

* bejelentkezés szükséges

Támogatás

3SL Vevőtámogatás*, kipróbálás, kapcsolat és hírlevél archívum
* bejelentkezés szükséges

Termékek

3SL termékinformációk, webinárium, felhasználói kérdések és letöltés

Mire jó a Cradle?

  • Projekttervezés
  • Könnyű követelménykezelés
  • Lekérdezések
  • Projekt tételek összekapcsolása
  • Projekt navigáció
  • Eseménynapló a nyomon követéshez
  • Modellek
  • Menedzsment funkciók)
  • Kimenő dokumentum publikálás